Vragen en antwoorden

Wij snappen dat je meer wilt weten. In onderstaande Vragen en Antwoorden verduidelijken wij nog een aantal zaken. Staat jouw vraag er toch niet bij? Bel ons dan gerust op 0180 556 747 of gebruik ons contactformulier. Wij beantwoorden je vraag met veel plezier!

ZIJN DEZE MABO BRANDBLUSSERS OOK GESCHIKT VOOR BOTEN EN OF PLEZIERVOERTUIGEN?
Voor pleziervaartuigen zijn er een aantal  wetgevingen op het gebied van veiligheid. Blussystemen en brandblussers zijn geen overbodige luxe aan boord. Automatische blussystemen zijn in de regel zeer prijzig en vergt speciale kennis om te installeren. Onze MABO automatische brandblusser is binnen de pleziervaart bekend om zijn gunstige inkoopprijs en makkelijke installatie. MABO brandblusser is gecertificeerd onder GL ( Germanischer Lloyd ) en voldoet aan CE. MABO automatische brandblussers worden al verkocht aan watersportbedrijven,  gecertificeerde jachtmakelaars, experts en bij nieuwe pleziervaartuigen door de werf of dealer.

ZIJN DEZE MABO BRANDBLUSSERS OOK GESCHIKT VOOR AFVALCONTAINERS?
Branden in afvalcontainers komen dagelijks voor bij bedrijven, kantoren, scholen, zorgcentra, sportcomplexen, etc. Oorzaken zijn meestal onoplettendheid, vandalisme of brandstichting. Soms wordt de brand op tijd ontdekt. Maar vaak ook niet, met een uitslaande brand tot gevolg. MABO brandblussers zorgen voor het brandveilig opslaan van afvalcontainers en bedrijfskliko's dankzij de ingebouwde innovatieve MABO blusinstallatie.

WELK TEMPERATUUR ACTIVEERT DE MABO AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER?
Direct bij een beginnende brand reageert de speciale vloeistof op de temperatuurontwikkeling en bij 84℃ springt de fles open en wordt de vloeistof verspreid

WAT DOET NU EEN MABO AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER?
De Flamark MABO automatgische brandblusser is een technisch hoogwaardig brandblusapparaat op basis van een unieke ongevaarlijke en milieuvriendelijk vloeistof, verpakt in een speciale ampul, die zonder tussenkomst van personen automatisch breekt bij een beginnende brand.

HOEVEEL M2 BLUST EEN AUTOMATISCH MABO BRANDBLUSSER?
Eén MABO automatisch brandblus ampul blust per 10 á 14 m3  gesloten of half open ruimte, en veroorzaakt geen kortsluiting aan apparaten, die onder stroomspanning staan

AAN WAT VOOR TEMPERATUREN KAN DE MABO BRANDBLUSSER ONDERGAAN?
Opslag en gebruik bij omgevingstemperaturen van -20℃ tot +70℃

WAT VOOR BRAND EN BLUSKLASSE KAN DE MABO AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER BLUSSEN?
De MABO brandblusser is bestemd voor het blussen van branden met A, B, C, en E blusklassen

WAT VOOR BRANDKLASSEN IS DE MABO MAB BRANDBLUS GRANAAT BESTEMD?
De MABO MAB automatische handgranaat is bestemd voor het blussen van branden: A, B, C, en E blusklassen

WAT IS EEN FIRE DELETE BLUSSPRAY?
Fire Delete is een brandblusspray voor het blussen van kleine en beginnende branden. Het is een extreem praktisch en makkelijk te gebruiken spray voor elke persoon, zonder dat er brandweerervaring of een opleiding voor nodig is. De spray kan zelfs door kinderen en ouderen worden gebruikt

WELKE BLUSKLASSEN KAN DE FIRE DELETE SPRAY BRANDBLUSSER AAN?
De FIRE DELETE blusspray is bestemd voor het blussen van branden van de volgende categorieën: A, B, E en F brandklassen

HOE GEBRUIK IK EEN KORTINGSCODE VIA UW WEBSITE?
Wanneer er een kortingscode beschikbaar is kun je deze invoeren via de shoppingbag. Zodra er geen kortingscode beschikbaar is voor de actie, wordt de korting automatisch verrekend in de shoppingbag.

ONTVANG IK EEN BEVESTIGING VAN MIJN BESTELLING?
Nadat de betaling heeft plaatsgevonden en de bestelling is afgerond, ontvang je binnen een paar minuten een orderbevestiging op het opgegeven e-mail adres. Geen mail ontvangen? Kijk ook eens in je SPAM-box

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?
Helaas is het niet mogelijk om je bestelling zelf te annuleren. Neem per email contact op met de klantenservice om je bestelling te annuleren. Zorg ervoor dat je je ordernummer paraat hebt, zo kunnen wij jou nog sneller van dienst zijn.

WAT DOET EEN MABO BRANDBLUSSER BIJ EEN BRAND?
Verzeping is het antwoord op uw vraag. MABO vloeibare blusstof ‘verzeept’ de brandstof, waardoor een dunne beschermlaag ontstaat, welke niet toestaat dat vrije radicalen en gassen in de lucht komen en zich kunnen binden met zuurstof. Deze verzeping voorkomt her ontbranding van de brandstof, uw brandje is geblust, zonder bijeenkomst van de mens. De brandweer weet er meer van in dit onderwerp.

IK HEB EEN FOUT GEMAAKT IN HET AFLEVERADRES, WAT MOET IK NU DOEN?
Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van het afleveradres. Het is helaas niet mogelijk om het adres te wijzigen als de bestelling al is verzonden. Wanneer je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen kun je (telefonisch) contact opnemen met de klantenservice om het adres te laten wijzigen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein