Bestelling verzenden

Je kunt jouw bestelling MABO automatische brandblussers bij je thuis- of werkadres laten leveren. De bestelling wordt bezorgd door DHL. DHL biedt het pakket maximaal 2 keer aan, eventueel ook bij je buren. Bezorger gemist? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van de bezorgcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren op www.dhlparcel.nl. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk.

LEVERTIJD VAN UW BESTELLING

Wanneer een artikel voorradig is in ons magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 - 3 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze filialen. De levertijd ligt dan tussen de 3 - 5 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel nadat je de juiste MABO product hebt geselecteerd. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

NIEUW! AFHALEN BIJ RH BRANDBEVEILIGING

Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘afhalen’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen bij RH Brandbeveiliging te Barendrecht. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en bestelnummerbewijs mee te nemen. Het pakket blijft ongeveer 14 dagen bij RH Brandbeveiliging liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren. LET ER WEL OP DAT BIJ AFHALEN UW BESTELLING MOET ZIJN BETAALD VIA DE WEBSITE.

IS ER IETS MIS GEGAAN?

Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van jouw pakket.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein