Bestelling afhalen

Heb je weinig tijd maar wil je toch snel wat aan je brandveiligheid doen? Of wil je niet voor je bestelling thuisblijven en een eigen moment kiezen voor de ontvangst? Bestel en betaal dan online je artikelen en haal je producten op in Barendrecht op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Het afhalen van je bestelling is helemaal gratis. Je betaalt dus geen administratiekosten of verzendkosten!

HOE WERKT ONLINE MABO BESTELLEN & OPHALEN

Bestel en betaal al je producten via MABO-BRANDBLUSSERS.NL, dit kan via je winkelwagen.
Kies bij optie verzenden voor afhalen (Barendrecht). Je bestelling ligt 4 uur later voor je klaar. Afhankelijk van de openingstijden en het tijdstip van bestellen, kan je deze dus al dezelfde dag of een dag later komen ophalen. Bij het ophalen in Barendrecht dien je of een geprinte factuur (de bijlage van de opdrachtbevestiging e-mail die je hebt gekregen) mee te nemen of je kan de factuur op je smartphone tonen aan onze medewerkers. Indien de goederen worden afgehaald door iemand anders dan de koper, dient een machtiging i.c.m. een (kopie) geldig legitimatiebewijs van zowel de kaarthouder als de afhaler overhandigd te worden.Heb je hulp nodig bij het inladen van je bestelling? Onze MABO medewerkers helpen je graag een handje

Indien je een deel van een niet volledig voorradige bestelling direct wilt afhalen, raden we je aan eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Vergeet niet het volgende mee te nemen bij het afhalen van je bestelling:

- De orderbevestiging van je bestelling.
- Legitimatie.

WAT ZIJN DE VOORDELEN OM UW MABO MAB FIRE DELETE PRODUCT)EN) AF TE KOMEN HALEN?

- Je hoeft niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen
- Wanneer je bestelling klaarligt in de winkel, kun je zelf bepalen hoe laat je hem afhaalt
- Er is altijd iemand aanwezig op werkdagen van 08:00 - 16:30 uur
- Het is helemaal gratis, ongeacht het totaalbedrag van je bestelling

MABO MAB FLAMAUTO FIRE DELETE BESTELLEN VIA DE WEBSITE

U kunt ook via onze website bestellen, dit geldt echter enkel voor artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De bestelling dient u dan wel vooraf via IDEAL of Creditcard te betalen. Om een vlotte verwerking van uw order te waarborgen, worden alle orders bij binnenkomst nogmaals op beschikbaarheid gecontroleerd. Mochten er complicaties optreden, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Houdt er echter rekening mee dat de controle en verwerking van uw order alleen tijdens openingstijden plaats vindt.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein