Over MABO

MABO ZIJN MILIEUVRIENDELIJKE BRANDBLUSSERS

MABO is het toonaangevende bedrijf in onderzoek, ontwikkeling en productie van geavanceerde brandbestrijdingssystemen en -apparaten. Al onze MABO producten zijn getest en gecertificeerd door een groot aantal onafhankelijke certificeringsorganisaties in verschillende landen over de hele wereld. De effectiviteit van MABO'S producten is in de praktijk alom bewezen. In de productportfolio van MABO liggen producten die verschillende klassen van brand blussen, van A tot F, en die geschikt zijn om branden op elektrische apparatuur te doven. Sommige producten zijn automatische brandblussers, zoals MABO (passieve brandbeveiliging), terwijl andere zijn ontworpen voor handmatig gebruik (actieve brandbeveiliging) en voor verschillende omgevingen en situaties. Onze MABO assortiment zijn milieuvriendelijk en de productie is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001, ISO 14001 en ISO OHSAS 18001-normen

MABO VERLEDEN EN HEDEN

De oprichter van MABO heeft een lange ervaring in de brandbestrijdingsindustrie en het nieuwe management had een solide basis voor de ontwikkeling van een modern, hoog technologisch bedrijf, dat vanaf 2004 jaar in jaar uit met toonaangevende oplossingen voor de markt voor brandbestrijding komt. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nu in Zagreb, Kroatië (EU), waar de MABO'S in eigen onderzoekslaboratorium nieuwe producten ontwikkelt, de efficiëntie van bestaande producten verbetert en ze nog milieuvriendelijker maakt.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Vanaf een eerste dag handelde het bedrijf met de hoogste maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf. De productie is gecertificeerd volgens ISO 14001, wat betekent dat het milieuvriendelijk is, zonder vervuiling en zonder gevaarlijke materialen in het productieproces. De producten behoren tot de ECO milieuvriendelijke categorie, wat betekent volledige veiligheid voor bodem, planten, dieren en mensen, en hebben geen bijwerkingen voor de veiligheid of gezondheid. Alle producten zijn milieucertificaat en gemarkeerd met groen blad van Intertek, Duitsland. MABO is sponsor van evenementen die belangrijk zijn voor de professionele en vrijwillige gemeenschap van brandweerlieden en ondersteunt de toepassing van nieuwe kennis op het gebied van brandbestrijding.

MABO EEN WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

De geavanceerde brandbestrijdingssystemen en -apparaten van MABO doven branden op alle continenten ter wereld. Wereldwijd distributienetwerk is aanwezig in meer dan 60 landen en het breidt zich elke dag uit.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein