FLAMAUTO MABO automatische horeca brandblusser brandklasse ABCF

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd bestelling: Maximaal 2 dagen
Prijs/st.: € 135,00 135.00
Netto prijs: € 111,57
Prijs in andere webwinkels: € 185,00
quantity stuk(s)
MABO product op wensenlijst

Beschrijving MABO product

De FLAMAUTO MABO automatische brandblusser is een automatische brandblusser, speciaal ontwikkeld als onderdeel van het professionele brandbeveiligingsnetwerk van elektrische netwerkapparatuur, transformatoren, batterijen, elektromotoren en andere apparaten die u dierbaar zijn. Ook voor de bescherming van IT-servers en andere gevoelige IT-apparatuur, zonder enige bijkomende schade. Het wordt ook gebruikt in productie-installaties voor de bescherming van apparatuur met elektromotoren en meterkasten. MABO FLAMAUTO brandblusser wordt geactiveerd wanneer de vloeistof de temperatuur van 84 ° C bereikt. De glazen ampul ontploft en verspreid het blusstof over de brand en verwijder rook uit de kamer, praktisch geen bijkomende schade. Vlamvertragende vloeistof wordt op de gedoofde oppervlakken achtergehouden als een coating die herontsteking voorkomt. MABO FLAMAUTO is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis en is geschikt voor brandbestrijdingsklassen A, B, C en F blus en brandklassen. De MABO FLAMAUTO brandblusser heeft een volle garantie van 10 jaar (geen jaarlijks onderhoud) en het product draagt de Green Leaf aanwijzing van de Duitse Intertek, gereserveerd voor premium biologische producten. FLAMAUTO MABO brandblusser is bedoeld voor gebruik binnen en buiten en is geschikt voor elektrische apparaten met klasse A, B, C en F brandklassen.


Belangrijk: De FLAMAUTO automatische brandblusser is speciaal gefabriceerd voor de horeca, daarom draagt de FLAMAUTO automaat brandblusser de blusklasse F. Brandklasse F betekent dat de brandblusser een blusstof heeft om veten olie branden (bijvoorbeeld frituurvetten) veilig te blussen. Vetbranden zijn altijd zeer moeilijk te blussen met andere blusstoffen aangezien er altijd een herontsteking kan plaatsvinden. Zodra de temperatuur van olie of vet oploopt tot boven 300 graden Celsius vindt er een zelfontbranding plaats en vliegt het vet of de olie spontaan in brand. Omdat de temperatuur zo hoog is zal eventueel water uit een blusmiddel explosief verdampen, waardoor alle brandstof uit de pan of frituuroven zeer fijn verneveld wordt. De oorzaak van dergelijke branden is vaak te herleiden naar slecht werkende temperatuurbeveiligingen (een kapotte thermostaat) of het gebruik maken van oud vervuild vet. Een F brandklasse brandblusser is een nieuwe klasse met een bepaald soort schuim (wet chemical blusschuim). Dit schuim zorgt voor een gasdichte laag boven het frituurvet en heeft een sterk koelende werking en vermengt zich gedeeltelijk met het vet. Herontsteking is dan niet meer mogelijk. Kraampjes die patat bakken kunnen het beste een brandklasse F FLAMAUTO automatische brandblusser monteren.

De MABO en FLAMAUTO zijn revolutionaire producten wat brandbestrijding betreft. Deze blussen alle beginnende branden effectief binnen enkele seconden en voorkomen herontbranding. Voorzien van de TUV, CE en ANPI keur-merken en buiten een visuele controle onderhoudsvrij. Brandklassen A, B, C en F zijn effectief te bestrijden met de MABO brandblusser en FLAMEAUTO brandblusgranaat. Dit is een groot pluspunt voor de MABO en FLAMEAUTO in vergelijking met de huidige zware antieke rode brandblussers. Ecologisch product.
Zie hier de MABO FLAMEAUTO blusgranaat instructie video op YouTube: https://youtu.be/tjetexJJdZM

TECHNISCH SPECIFICATIES

- FLAMAUTO is speciaal gefabriceerd voor de horeca
- Brandklasse: A, B, C, F en elektrische apparaten
- Levering: inclusief houder en 5 jaar certificaat
- Blus bereik: tot 16 m³ gesloten ruimte per enkele ampul
- Bedrijfstemperatuur: -20 ° C tot 70 ° C
- Opslag temperatuur: -20 ° C tot 70 ° C
- Volume: 580 ml actieve oplossing
- Materiaal: glas (ampul), aluminium (houder)
- Garantie: 10 jaar zonder onderhoud
- Afmetingen: 37,7 x 11,2 x 9 cm
- EAN: 7434655389341
- Gewicht: 1,2 kilo
- Garantie: 10 jaar
- Levensduur: 10 jaar

Meedenkertje door de MABO specialist

Meningen MABO product(en) (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein